PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Moje iskustvo sa VENEKS gelom

Od pre par godina sam osetila probleme sa grčevima, sa umornim nogama. S obzirom na godine, bilo je i za očekivati da neće sve biti kao kad ste mladi.

Radim posao koji zahteva intenzivno stajanje najmanje 8 sati dnevno, tako da su problemi postali još veći. Samim tim, i noći teže, i dani teži i vreme za odmor sve manji.

Onda sam odlučila da probam preparate koji su namenjeni otklanjanju tegobama te vrste. Nažalost, ništa od toga nije davalo efekat kakav je trebalo meni da bih ja funkcionisala dalje.

Listajući na internetu, naišla sam na zamiljivu reklamu, VENEKS gel, protiv upaljenih vena, proširenih kapilara, protiv otečenih nogu i svega onoga što je meni smetalo i pravilo problem.

Odlučila sam da krenem s tim, da probam, nazvala ljude, oni odgovorili bukvalno sutradan, poslali paket, i počinje moje predivno iskustvo sa predivnim preparatom, VENEKS gelom.

Posle prvog mazanja, nanošenja gela na noge, težina je nestala, otoci su se smanjili, moje noge su bile kao pero.

To je bio trenutan efekat, pa sam ja pomislila možda je to neka autosugestija. Sutradan se priča ponavlja, posle nedelju dana se priča ponavlja, ja se osećam sve bolje, sve lakše. Posle nekih mesec dana kapilari su počeli da nestaju, crvenilo da se povlači, koža meka, ali meka i zategnuta, ne meka i opuštena, što samim tim daje bolji efekat izgleda.

Koristim ga svaki dan, intenzivno, u periodu od sigurno godinu dana, prezadovoljna.

Iako i dalje stojim najmanje 8 sati dnevno, nema više umornih nogu, nema oteklih nogu, nema natečenih zglobova. Ja obujem obuću u kojoj odem na posao, u njoj se i vraćam bez problema, a vraćala sam se u papučama.

Koristim ga svako jutro, pre nego što pođem na posao nanesem. Idealan je zato što koža posle njega ne ostaje lepljiva, znači mogu i čarape žene da obuku preko, može helanke, farmerke, znači onog momenta kada se upije u kožu nestaje miris, koga ima u trenutku mazanja, lepljivosti nema uopšte.

Ja nisam imala razloga da koristim bilo šta drugo od momenta kad sam počela da koristim VENEKS, a sve ostalo što sam pre njega koristila, menjala sam često zato što nisam imala nikakvog efekta.

Imam utisak da ja sad posle godinu dana intenzivnog korišćenja VENEKS-a mogu da trčim, posle 8 sati rada, mogu da trčim. Olakšanje koje ne može da se prepriča, mora da se doživi, a da bi se doživelo, treba probati VENEKS gel.

Godine su godine, posao je posao a VENEKS je VENEKS, i toplo preporučujem svima.

Sigurna sam da ću ga koristiti dokle god sam aktivna!

Milena Sretenović,
Ub

VENEKS Gel za vene je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ekstrakata, etarskih ulja i pomoćnih supstanci.

Preparat se preporučuje za ublažavanje tegoba kod narušene venske cirkulacije: slaba periferna mikrocirkulacija; proširene vene; oštećeni i ispucali kapilari; sindrom teških, otečenih i umornih nogu; hematomi i otoci uzrokovani mehaničkim povredama.

11 PRIRODNIH SASTOJAKA!
+ EFEKAT HLAĐENJA
+ POJAČANA HIDRATACIJA

Više o proizvodu: VENEKS gel za vene