PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Melem za kurje oko

Najefikasniji melem za kurje oko koji dovodi do potpunog oporavka i olakšanja tegoba jeste Staroplaninski melem koji uklanja ovu keratodermiju!

Za vaše stalne tegobe  sada postoji rešenje jer Staroplaninski melem veoma uspešno rešava problemekoji su posledica pojave kurjeg oka. Melem ispoljava jako keratolitičko dejstvo tako da je procenat izlečenja Kurjeg oka jako visok.(95%)

Šta je zapravo kurje oko?

Kurije oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo centralno zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma. Kurje oko nastaje zbog pritiska koji se duže vreme ponavlja kod tesne obuće ili zbog ortopedskih deformacija stopala. Debele i tvrde promene na koži mogu se pojaviti bilo gde na stopalu gde je koža izložena stalnom trljanju obuće. Kurje oko najčešće nastaje na peti i na bočnim delovima prstiju, gde neudobna i uska cipela najjače pritiska kožu. Na početku, zahvaćeno područje postaje crveno, bolno, a ponekad se javljaju i žuljevi. Kako vreme prolazi, promene postaju tvrđe i deblje, i vrlo su bolne.