PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Kako sam savladala tumor dojke? Svetlana iz Beograda

Iskustvo  korisnice

Svetlana V. iz Beograda je početkom 2011 napipala promenu na desnoj dojci i javlja se lekaru i uz potrebne analize utvrđuje se da se radi o fibroadenoznoj promeni dojke i da bi trebalo uraditi operativni zahvat uz biopsiju i da se trenutno radi o benignoj promeni kako navodi pacijentkonja. Ona odbija zahvat, već pristaje da prati promenu. Nakon par meseci javlja se upala dojke, otok, crvenilo i sukrvavi iscedak iz bradavice, rade se sve potrebne analize uz terapiju se sanira upala i pristupa se operativnom zahavatu nakon koga je i ph nalaz potvrdio da se radi o tumoru dojke.

 

 

Pre same operacije iscancer curecrpljenost i sami problemi pacijentkinje su je naveli da malo istraži i sazna od apotekarke za Primed 13. Uzimanjem jedne kafene kašičice dnevno ovog preparata već skoro godinu dana uz čaj od Reiši pečurke. Svetlana navodi da je ojačala organizam pred operaciju, da se nakon operativnog zahvata i u toku naknadne terapije zahvaljijući Primedu 13 odlično osećala i podnela sve terapijske procese bez bilo kakvih neželjenih efekata. Nakon ovog perioda nije imala probleme i neke nus pojave na kontrolniim pregledima.

Svetlana je  oduševljena efekasnošću ovog prirodnog preparata i nastavlja da ga konzumira što joj i daje energiju i volju za jedan novi život.