PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Graviola – čudo prirode

graviola-cancer-fighting-foods
Graviola (lat. Annona muricata, eng. Soursop).
Ovo je biljka koja uništava ćelije  raka 10 000 puta jače od hemoterapije, trn u oku farmaceutskog lobija.Biljci sa  imenom graviola (annona muricata) se pripisuju čudesne sposobnosti ozdravljenja. Ova biljka, koja 10 000 puta jače uništava ćelije raka bez ikakvih štetnih efekata, mogla bi poslužiti mnogima u lečenju malignih oboljenja. No, kao što znamo uticaj farmaceutskih kompanija je toliko veliki da se tek u poslednje vreme počelo ozbiljnije govoriti o ovoj biljci koja bi mogla biti spas za mnoge obolele.Gravila ( lat. Annona muricata) raste u Meksiku, Kolumbiji, Peruu, Venecueli, na Karibima, ali isto u zemljama podsaharske Afrike i jugostočne Azije. Upravo prema navedenim staništima, može se zaključiti kako ovoj biljci odgovaraju područja visoke vlage i relativno tople zime ( ne manje od 5 celzijusevih stupnjeva). Stablo graviole nije veliko, ali je zato cela biljka iskoristljiva. Upravo zato je južnoamerički Indijanci koriste celu: koru, lišće, koren,seme i plod – i to za lečenje mnogih bolesti kao što su astma, artritis, problemi sa jetrom i bolesti srca. Slatkastog je ukusa, a podseća na kombinaciju ananasa i jagode.

Čudotvorna graviola – lek za mnoge bolesti

Najviše pažnje ova biljka je privukla upravo u lečenju raka. Mnoga istraživanja su pokazala kako upravo ova biljka leči mnoge vrste tumorskih oboljenja, a osim toga pomaže i kod bakterijskih i gljivičnih infekcija, snižava krvni pritisak, leči astmu, artritis, pomaže kod depresije, stresa i nervnih poremećaja…

Mnoga istraživanja su pokazala kako ova biljka uspešno ubija ćelije raka u našem telu i to 10 000 puta uspešnije od obične hemoterapije i leka Adriamycin (najćešće korišćen pri hemoterapiji) – posledice lečenja graviolom su vraćanje snage i otpornosti za razliku od hemoterapije koja je izuzetno iscrpljujuća. Istraživanja koja su rađena na ovoj čudesnoj biljci su pokazala da:

uništava ćelije raka potpuno prirodno i sigurno, ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine i kose; ekstrakt iz ove biljke ubija maligne ćelije 12 vrsta raka.

– telo postaje znatno jače i zdravije za vreme upotrebe.

– štiti imuni sistem i jača ga, zahvaljujući tome pomaže u borbi protiv smrtnosnih infekcija.

– pomaže kod depresije i stresa i dovodi do poboljšanja u pogledu na život, vraća duhovnu snagu.

Obmane oko graviole

Težnje farmaceutskih firmi da patentiraju i materijaliziraju ovu čudesnu biljku pronašle su poteškoću jer je nemoguće (za sada) patentirati prirodni sastojak ili biljku. Čak je nemoguće proizvesti ni GMO biljku koja će biti nalik izvornoj gravioli jer se plod ne može razmnožavati. Upravo zato, zbog straha od gubitka profita konvencionalnim liječenjem i nemogućnošću profita samom biljkom priča o gravioli je potisnuta u stranu. Poslednje zapaženo istraživanje, ukazuje kako graviola selektivno ubija ćelije raka, dok zdrave ćelije ostavlja netaknute. Tako ostavlja nedirnute i ćelije želuca i kose koje kod mnogih lečenih hemoterapijom uzrokuju mučnine i gubitak kose.

Preporučujemo PRIMED Gravila 40 grama 650 din koju možete poručiti preko sledećeg linka:
http://www.primarna-medicina.rs/proizvodi/primed-proizvodi/primed-graviola

Biljku graviolu možet pronaći i u Primed biljnoj apoteci, ulica Vojvode Stepe 120, u Knez Mihajlovoj br 21a ,TC Milenijum, lokal 54 i u PRIMED BIO SHOP 2, Jurija Gagarina 151g lokal 10 TC Piramida.

Telefoni za informacije 0113288948, 0113912431, 0112168073.