Staroplaninski melemi za ekcem

Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu

Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanje upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimioticki i antiseboreicni efekat. Izuzetno je efikasan u tretmanu Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), veoma je efikasan u tratmanu Psorijaze gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drasticnog poboljšanja i povlacenja oštecenih i obolelih kožnih lezija. Akne, cir na koži, Ubodi insekta, Oštecenje tetiva kod sportskih povreda, kao i bolovi u zglobovima, samo su neke od indikacija koje Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu uspešno i krajnje efikasno odstranjuje. Krajnje je efikasan u lecenju i tretmanu promirzlina zbog itrazitog dejstva pojacanja cirkulacije krvi, te se preporucuje preventivna upotreba kod osoba koje u svojim aktivnostima imaju izlaganje ekstremiteta niskim temperaturama.

O PROIZVODU:

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu je Ihtiol,crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostatcima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.
Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratoliticki efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštecenog epiderma kože i ujedno omogucava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.
Od ostalih aktivnih sastojaka napomenucemo i Ekstrakt Žutog Nocurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.
Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magicno dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Cirevi, Akne, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja.
Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemoguciti dodir sa odecom.
Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto vodom i sapunom min. 8 sati.
Za vreme terapije koristiti iskljucivo pamucnu odecu.
Vreme trajanja tretmana kod Ekcema i Psorijaze min. 30 dana.

PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE:

Veoma brzo eliminiše bol, pecenje i svrab.
Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antisepticko dejstvo.
Poseduje jaku apsorpciju

VAŽNE NAPOMENE:

-Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slucaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom.
-Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu – Salicilne kiseline, nije preporucljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slucaju preporucuje parcijalni tretman.

OSTALE NAPOMENE:

Rok trajanja 12 meseci.
Samo za spoljnu upotrebu iskljucivo po priloženom uputstvu.
Melem cuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
Pakovanje melema: 60 ml
Cena za tržište Srbije =1480,00 din. isporuka pouzecem City Express. Rok dostave 1-2 radna dana
Cena za zemlje: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija =15,00 Eur. Rok dostave 2-3 radnih dana.
Cena za ostale zemlje =33 Eur. sa uracunatim troškovima isporuke, kupovinom kreditnim karticama. Rok isporuke 7-9 radnih dana