PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Za čistu i podmlađenu kožu

osigurala-ruke-5-miliona-funti-a-njeguje-ih-uljem-2-eura-slika-84913

Iako nam je vitamin D preko potreban za opšte zdravlje i imunitet, prevelika izloženost sunčevim zrakama povećava rizik od nastanka raka kože i staračkih pega. Pre nego što se podvrgnete zahtevnim kozmetičkim procedurama pokušajte da izbledite staračke pege prirodnim putem.

Staračke pege nastaju kada smo previšeni izloženi UV zrakama koje podstiču proizvodnju melanina, pigmenta koji nam daje preplanuli ten. Iako ih nazivamo staračkim one ne nastaju isključivo starenjem već se mogu pojaviti i tokom trudnoće, a uglavnom nastaju na rukama, prsima i drugim delovima tela koji su najviše izloženi suncu.

Iako su potpuno bezopasne, staračke pege smetaju većini žena iz isključivo estetskih razloga i na sve načine pokušavaju da ih se reše pa kupuju razne skupocene preparate. Kreme za posvetljivanje pega su u većini slučajeva prepune toksina, parabena, alkohola i mnogih drugih štetnih supstanci.

Iako mnogi dermatolazi tvrde da su potpuno bezopasni ukoliko se ispravno koriste, istraživanja sprovedena nad životinajama pokazala su da sadrže kancerogene materije i ometaju rad imunog sistema, a sve zbog hidrohinona koji se koristi u ovim preparatima.

Ako vam pege toliko smetaju pokušajte ih izblediti na  prirodan način.

antipeg

Kompleks prirodnih sastojaka za odstranjivanje “staračkih” pega i mrlja. Prodire u epiderm i rešava ovaj estetski problem. Uklanja sloj hiperpigmentovanih ćelija i vraća prirodnu boju kože.

Krema Antipeg je bogata biljnim sastojcima i etarskim uljima i deluje na kožu hidrirajuće, neguje je i podmlađuje.

Sastav:

  • biljni ekstrakti: maslačak, peršun, divlja ruža, crni kim, komorač, ruzmarin, žalfija, crni orah, maslinovo ulje.
  • pčelinji vosak

Upotreba: utrljati u vlažnu kožu četiri puta dnevno.

Čuvati u frižideru otvorenu kremu.

Kremu možete kupiti u Primed biljnoj apoteci, ulica Vojvode Stepe 120, TC Milenijum, Primed biošop, lokal 54, TC piramida, Primed biošop 2.

Telefoni za informacije: 0113912431, 0113288948, 0112168073.

Cena kreme je 782,78 dinara.