PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Terapija hipotireoze

PRIMED 7 tiromed je prirodni proizvod koji je vrlo efikasan u slučajevima smenjene funkcije štitne žlezde (hipotireoze)

Ukoliko štitna žlezda ne luči dovoljno tiroksina i tironina (koji su potrebni za pravilno funkcionisanje svih ćelija u organizmu-kontrolišu rad srca, krvotok, varenje, temperaturu tela i aktivnost mozga), metabolizam je usporen, a posledice su umor, hladnoća, usporen rad srca i višak kilograma.

PRIMED 7 tiromed je potpuno prirodni preparat na bazi meda, joda, etarskih ulja oraha, sadrži vitamin A, vitamine B1,B2,B5,B6, i vitamin E, apsorbuje se iz creva i dospeva u cirkulaciju, te na taj način omogućava da štitna žlezda luči dovoljnu količinu hormona. Primed 7 tiromed se pokazao vrlo delotvoran i kod problema sa kosom, noktima i kožom.  Konzumira se jedna kašičica dnevno, pre obroka.

Iskustvo  pacijentkinje

Nataša P. iz Niša je pre godinu dana, prilikom kontrole štitne žlezde, saznala da ima subkliničku sliku hipotireoze – TSH je bio blago povišen, a fT4 na donjoj granici. Njen izabrani lekar je konstatovao da još uvek ne treba da uzima lekove, ali da je očigledno da štitna žlezda više nije u mogućnosti da luči dovoljno hromona, da će vremenom sve više slabiti njena funkcija, i da će u dogledno vreme morati da počne da koristi lekove radi nadoknade hormona. Na svaka dva meseca je vršila redovne kontrole, davala krv na analizu, ali TSH je uvek bio blago povišen (5-5,8). U međuvremenu je saznala za PRIMED 7, i koristila ga 3 meseca, a nakon analize krvi TSH je bio 3,6, a fT4 u granicama normalnih vrednosti. Takođe je imala dugogodišnji problem sa krvarenjem desni prilikom pranja zuba, koji je PRIMED 7 takođe uklonio. Nataša je oduševljena efekasnošću ovog prirodnog preparata, i nastavlja da ga konzumira.