Opstukcije disajnih organa su danas česta pojava. Kod odraslih osoba teško disanje je u 80% slučajeva izazvano udisanjem duvanskog dima i smoga koji je posledica izduvnih gasova motornih vozila. Skoro svaka druga osoba u Srbiji ima problem sa disanjem. Većina osoba uglavnom ne obraća mnogo pažnju na otežano disanje već se jednostavno navikne da živi sa tim sve dok situacija ne postane kritična. Kad smetnje postanu ne podnošljive od doktora se očekuje prepisivanje leka koji odmah deluje. Čak i u tom slučaju mogu se koristiti prirodni preparati poput Primed 2 diši lako koji pomaže postepeno i potrebno ga je koristiti duži vremenski period u zavisnosti od ozbiljnosti zdravstvenog stanja dok se poboljšanja osete nakon samo nekoliko dana.

maminsinspava
Deca u predškolskom i školskom uzrastu često imaju problema sa disanjem i zbog svog slabog imuniteta ti problemi mogu da prerastu u bronhitis ili još gore astmu. Da bi sprečili pogoršavanje situacije potrebno je na vreme reagovati. Prve mere kada primetite da dete otežano diše su: omogućiti detetu da smanji vreme provedeno u zagušljivoj prostoriji, regulišite mu ishranu i posavetujte ga da izbegava gazirana pića, provetravanje i čišćenje prostorija gde spava i boravi, promenite mu posteljinu i jastuk ukoliko je napunjen perijem.
Primed 2 diši lako dijetetski suplement koji nema kontra indikacija i neželjenih posledica već samo pozitivne efekte jer je 100% prirodan. Može se koristiti preventivno kod prvih znakova otežanog disanja ali i kod ozbiljnih zdravstvenih problema poput bronhitisa i astme.
Ukoliko se konzumira svakodnevno dete neće imati više potrebu za pumpicom posle dve sedmice dok će posle perioda od 3 do 6 meseci u potpunosti prevazići i najteže probleme, govore iskustva korisnika Primed 2 preparata.
Česti su problemi tokom sna, gde se dete budi zbog toga što mu krči u plućima ili što ima napade kašlja. Primed 2 pročišćava disajne kanale, olakšava izbacivanje mukusa, pjačava imunitet disajnih organa i na taj način štiti organizam od virusa iz vazduha i omogućava miran san vašem detetu.