PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Pobedite dosadne gljivice!!

GLjIVIČNE infekcije koje obožavaju toplotu, vlažna i oznojena tela, mogu da predstavljaju zaista ozbiljan problem.

Kod pojedinih osoba ova dosadna oboljenja javljaju se i zbog bolesti krvnih sudova nogu, ali i loše lične higijene. Najčešće se javljaju na stopalima, preponama, a često i na kosmatom delu glave, kod osoba koje su usmerene jedna na drugu na malom prostoru. Obično se to dešava u vrtićima, internatima i među sportistima.

Osim dlake i kože, gljivična oboljenja mogu da napadnu i nokte.

Veoma su zarazna i prenose se direktnim kontaktom, ali i indirektno preko kupatila, bazena, četki, češlja, kape, jastuka, obuće, odeće, čarapa…

A koliko će gljivična infekcija biti uočljiva, zavisi od vrste uzročnika, lokalizacije, kao i životne dobi obolelog. Ukoliko se radi o uzročniku koji istovremeno napada i životinje, reakcija će biti burnija, a oboljenje uočljivije. Ako je reč o uzročniku koji napada samo čoveka, promene će biti manje vidljive.

Za gljivice je karakteristično da mogu biti podmukle, odnosno da im vreme inkubacije traje i više meseci dok se bolest ne ispolji. U tom periodu nemoguće je dokazati njihovo prisustvo, iako su one tu. U otpadnim, orožalim delovima kože, gljivica može da preživi veoma dugo.

Gljivična oboljenja uglavnom se leče lokalno, nanošenjem određenih tečnosti, krema ili masti, a ponekad se primenjuju i oralni lekovi. Lečenje traje dugo, i po više meseci, zbog čega su potrebni izuzetno strpljenje i upornost.

 biljna-krrema-mikozil-protiv-gljivicne-infekcije-na-noktima-i-kozi~15002

“MIKOZIL krema” potpuno bezbolno odstranjuje gljivice i delove nokta i kože koji su zahvaćeni gljivicama. Specijalna kombinacija pet lekovitih biljaka, u sadejstvu sa eteričnim uljima obnavlja oštećene nokte i kožu, normalizuje njihovu boju i sastav i smiruje inficirane delove.

MIKOZIL krema sadrži samo prirodne sastojke, ne peče, ne izaziva oštećenje okolnog tkiva i do sada nisu primećena neželjena dejstva.

Osobe koje se bave poslovima kod kojih postoji povećan rizik od gljivičnih infekcija oko noktiju mogu da koriste MIKOZIL kremu i preventivno. Kao zaštita od gljvičnih infekcija posebno se preporučuje osobama koje relativno često idu na manikir ili pedikir u kozmetičkim salonima.

Sastav:

– ekstrakt 5 biljaka:majčine dušiće, ruse, kantariona, lavande, bokvice

– hladno ceđeno maslinovo ulje

– eterična ulja

– pčelinji vosak

Upotreba: Nanositi kremu na ugrožena područja jednom u toku dana i uveče pred spavanje.

Neželjena dejstava: nema

Mikozil kremu možete kupiti u Primed biljnoj apoteci i  u Primed biošopovima. Sve informacije možete dobiti na : 0113288948, 0113912431, 0112168073.

Cena kreme je 1201,20 din.