PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Lekovitost kombuhe

Kombuha izbrisala akne

Lekovito dejstvo kombuhe na kožu među prvima na svetu mogu da iskoriste nase žene jer se na našem tržištu pojavila krema od kombuhe protiv bora , akni i svih problema na koži, kao i dečija krema od kombuhe.
-Čula sam za kremu od kombuhe nedavno, kada sam pre dva meseca svratila u PRIMED biljnu apoteku .- kaže Mirjana Simović iz Beograda i dodaje da je oduševljena rezultatima.
Ona je imala ozbiljne probleme s kožom lica , pa je posle mnogih preparata rešila da isproba proizvode iz prirode .
Imala sam akne po celom licu , pa sam tražila nešto da mi najpre smiri upalu . Kada su mi dali kremu od kombuhe , bila sam iznenađena jer sam do sada povremeno pila kombuhu da bih ojačala imunitet.
Pa ipak, rešila je da kupi kremu i isproba je. Uostalom lice joj je bilo u tako lošem stanju da nije imala šta da izgubi.
-Posle samo nedelju dana kako sam koristila kombuha kremu upala se potpuno povukla . ništa nije tako dobro I brzo reagovalalo kao ova krema. Lice mi je bilo mnogo čistije , akne su skoro nestale , pa sam rešila da budem uporna. Posle dva meseca moja koža je tako negovana da mi se čini das u mi se i bore smanjile. Potpuno mi se lice podmladilo i izgleda mnogo svežije.
Pošto je dobra za sve vrste kože pa i dečiju , Mirjana je mazala svojoj kćerki Milici kremu pošto je devojčica imala jako suvu kožu. I tu je krema pomogla.
Miličina koža je postala mnogo lepša, nije joj se više sušila na hladnoći. Nekad je namažem i celu posle kupanja kako bi joj poboljšala kvalitet kože. Krema je zaista povoljna pa mogu sebi da priuštim da kupim i po dve , tri mesečno.
LEKOVITI NAPITAK
Kombuha deluje kao prirodni antibiotik . Utvrdjeno je da ovaj napitak snižava krvni pritisak , podstiče rad žlezda,stimuliše metabolizam ,odnosno pomaže sagorevanje masnoće, pa tako smanjuje telesnu težinu , šećer i holesterol u krvi, pomaže kod reumatskih i artritičkih smetnji (povećava pokretljivost kičme i krsta ), nepravilnosti u radu želuca , jetre i bubrega, kostobolje, obnavlja crevnu floru, pa tako pomaže kod zatvora i ubrzava cirkulaciju, a pomaže i osobama pod stresom.

Možete je nabaviti u PRIMED biljnoj apoteci, V.Stepe 120 Beograd, 011/3912431