PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Konsultacije sa doktorom i promocija!

Želite da održite vaše zdravlje na optimalnom nivou? Već imate zdravstveni problem i tražite prirodno rešenje ?

Dođite u PRIMED biljnu apoteku  Vojvode Stepe 120,  Beograd, 011/3912431   Besplatne konsultacije sa doktorom Vladimirom Petrovićem 23.02.2013 od 10 do 15 h !   Zbog velikog interesovanja zakažite konsultaciju na gore navedeni telefon.

Sve je veći broj zadovoljnih korisnika PRIMED preparata kao i korisnika dijetetskih suplemenata, čajeva i prirodne kozmetike koji može posvedočiti o posvećenosti PRIMED tima da unapredi zdravlje svih onih koji veruju primarnoj odnodno preventivnoj medicini.

Pomozite drugima i dođite sa vašim iskustvom ili iskustvom vašeg deteta ili roditelja u korišćenju prirodnog preparata, melema ili dijetetskog suplemenata koje ste kupili u našoj PRIMMED biljnoj apoteci.  Vaše iskustvo podelite sa onima koji traže rešenje za isti ili sličan problem a  na osnovu njega mogu doneti pravu odluku u izboru dijetetskog suplementa.
promocija

Korisnica Maja je uspela da u roku od 5 dana, gvožđe u krvnoj slici popravi sa 4,4 na 20,4 umol/L !  Njen subjektivan zdravstveni osećaj se znatno popravio, njeno video iskustvo ćemo uskoro objaviti na sajtu.