PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Karcinoma grlića materice – iskustvo !

Karcinom grlića materice je jedan od najčešćih malignih tumora žena koji je na našim prostorima treći po učestalosti iza karcinoma dojke i pluća.
Dva su osnovna tipa ovog malignog tumora:

  • Skvamocelularni – nastaje od ćelija pločastog epitela i čini 85-90% svih tumora
  • Adenokarcinom – nastaje od žlezdanog epitela i čini 10-15% tumora

Ređe se javljaju drugi tipovi: adenoskvamozni karcinom, “small cell” karcinom, neuroendokrini tumor, viloglandularni adenokarcinom. Na grliću se mogu javiti i drugi maligni tumori – melanom i limfom, ali izuzetno retko.

ISKUSTVO PACIJENTKINJE
Jovana B. iz Pančeva 46 godina navodi da nikada nije imala zdravstvenih problema sve do januara ove godine kada su se javili vaginalni iscedak i oskudno kontaktno krvarenje. Odmah se javila svom ginekologu i gde je nakon pregleda uradila Papanikolau test, kolposkopiju a kasnije i biopsiju grlića. Nakon svih pretraga utvrđeno je da se radi o karcinomu grlića materce i to Ib stadijum. Odmah joj je predložena hiruška intervencija na šta je Jovana i pristala. Istražujući na internetu o samoj bolesti o terapiji i stepenu izlečenja naišla je na savet da se kod takvih stanja kao dodatak terapiji u cilju bržeg oporavka nakon operacije, boljeg podnošenja dodatnih terapija i u samoj prevenciji razvijanja metastaza preporučuje Primed 13 kordiceps koji ima jak antioksidativni efekat i jača organizam. Uz konsultaciju sa svojim apotekarom a kasnije i sa Primed timom pre operacije je krenula da koristi Primed 13 kordiseps i čaj od Reischi gljive. Kako navodi nakon operacije brzo se oporavila a lakše je podnela i zračne terapije koje je imala bez ikakvih negativih propratnih efekata.Od kako koristi Primed 13 kordiceps oseća se vitalnije i jače i pored svih nedaća. I dalje koristi ove preparate i do sad na svim kontrolama je sve bilo u redu bez pojave novih problema.

PRIMED 13 kordiceps je prirodni proizvod koji je vrlo efikasan u jačanju orgenizma, detoksikaciji i kao antioksidans u prevenciji i samoj terapiji kod benignih i malgnih promena.
Ukoliko organizam slabi iz bilo kog razloga ili osoba ima osećaj nedovoljne energije ili se pak nakupljaju štetni metaboliti usled nekih zdravstvenih tegoba tu je PRIMED 13.