PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Izlečite urinarne infekcije

Interesantno je da neke osobe sa infekcijom urinarnog trakta neće imati nikakve simptome, ali većina će imati bar neke od njih. Simptomi su često mokrenje sa peckanjem u predelu mokraćnih kanala a nije neobično da se oseća bol i dok ne mokrite. Često žene osećaju neprijatan pritisak iznad pubične kosti, a neki muškarci osećaju pritisak u rektumu.
Često se dešava da osobe koje imaju urinarne infekcije imaju česte potrebe za mokrenjem, iako izmokre samo male količine urina.
Sam urin moze da izgleda mutan, čak i crvenkast ako postoje tragovi krvi u mokraći.  Uglavnom urinarne infekcije koje su zahvatile mokracne kanale ne izazivaju povisenu temperaturu. Ukoliko se temperatura povisi infekcija je verovatno dosla i do bubrega.
Simptomi infekcije bubrega su: bol u ledjima, ispod rebara, vrtoglavica ili povraćanje.
Za razliku od odraslih, deca će verovatnije imati povišenu temperaturu kod urinarnih infekcija.

Kako sprečiti nastanak infekcije kod osoba koje su podložne i izlečiti već postojeće infekcije a pri tom i podići imunitet na viši nivo.
Vrlo lako,potpuno prirodnim putem i bez komplikacija i nezeljenih dejstva i uz sigurnu preventivu novonastalih infekcija a sve to uz  Primed 9!