Na tržištu ima dosta proizvodjača meda. Po čemu se PRIMED-ovi preparati razlikuju od ostalih preparata na bazi meda?

-PRIMED preparati su garantovano prirodni i jedinstven preparat na našem tržištu čiji se glavni sastojak, med, pčelinji proizvod visokog kvaliteta a spravljaju se na tradicionalan način. PRIMED u svom asortimanu ima preparate koji su jedinstveni po svom sastavu. Ceo proces proizvodnje PRIMED prirodnih preparata, po jedinstvenoj recepturi, kao i svih njegovih sastojaka potpuno je kontrolisan od Cortex Labs d.o.o. Beograd

Koje su moguće kontraindikacije od upotrebe ovog preparata?

-Svi proizvodi su proizvedeni od kvalitetnih organskih sastojaka. Ne sadrže aditive i konzervanse i nemaju neželjenih efekata i kontraindikacija.

Imam 43 godine i koristim FEROMED sa kojim sam veoma zadovoljna jer mi se cirkulacija znatno poboljsala. S druge strane, moja ćerka ima 14 godina i kad dodje iz skole stalno se zali da su joj hladne ruke i stopala ali je problem sto ne voli med.
-S obzirom da Vaša ćerka nije ljubitelj meda, mogle bi da joj pomognu FEROPOLIS kapi. To su propolis kapi sa dodatkom gvoždja i može da ih koristi tako sto će sipati od 5-10 kapi u šoljicu čaja ili na kocku šećera.

Kada je najbolje uzimati PRIMED?

-Najbolje je uzimati ga ujutru (1 kašičicu) na prazan stomak jer tako dolazi do bržeg prodiranja korisnih sastojaka iz želuca u krv i na taj način se rasporedjuje po celom organizmu.

Da li PRIMED mogu da koriste i oni koji imaju želudačnu kiselinu?

– Mogu, ali je najbolje da ga koriste sat vremena nakon obroka.

Postavljena pitanja za dijetetski suplement PRIMED 2:

Ko sve sme da koristi preparat PRIMED 2 ?

PRIMED 2 smeju da koriste sve osobe koje smatraju da bi trebalo da ga koriste. Zdrave osobe u smislu prevencije dok bolesnim osobama pomaže pri lecenju.

Da li mogu da konzumiram PRIMED2 ukoliko vec pijem neke lekove?

Naravno da možete primeniti i apiterapiju t.j. konzumirati PRIMED 2 jer nema neželjenih kontra efekata.

Kako PRIMED 2 deluje na disajne organe ?

Poznato je da se med brzo apsorbuje u organizmu. Kada se konzumira na prazan stomak on direktno ide u krv a sa sobom nosi i kalcijum koji putem krvi dospeva i do pluca. Kada se nadje u plucima on cisti vazdušne kanale i sluz izbacuje iz organizma.

Da li je PRIMED 2 prirodan preparat ?

PRIMED 2 je 100 % prirodan, bez aditiva, konzervansa i veštačkih dodataka. Sve supstance su dobijene iz namernica koje su organskog odnosno 100% prirodnog porekla.

Koliko je potrebno da se PRIMED 2 dugo konzumira da bi se postigli zeljeni rezultati ?

U zavisnosti od specificnosti stadijuma oboljenja. Za blaži akutni bronhitis prosečna osoba može da pomogne kod izlečenja i pomocu jedne terapije. Za hronicni bronhitis potrebno ga je konzumirati 3 i više meseci. Za astmu je potrebno disciplinovano korišcenje i preko 6 meseci.

Konzumiram PRIMED 2 dve sedmice i ne osecam više potrebu za pumpicom, da li treba i dalje da je koristim ?

PRIMED 2 upravo tome i služi. Asmatičari mogu da ostave pumpicu vec posle prve teglice.

Da li i posle koliko vremena mogu da se osete efekti od korisćenja PRIMED 2 disi lako?

PRIMED 2 diši lako je pokazao sjajne rezultate u borbi protiv astme i bronhitisa. Nakon ankete sprovedene na 75 ispitanika koji su konzumirali PRIMED 2, a pritom su bolovali od astme, njih 54 je reklo da su posle 3 nedelje korišćenja ostavljali pumpicu jer nisu više osećali potrebu za istom.

Koja su korisna svojstva polena?

-U polenu ima sledećih minerala: vanadijum, jod, cink, bakar, silicijum koji su inače vrlo retki. Jezgro polena sadrži molekule DNK i RNK, ključ razvoja svih zivih bića. Polen se najčesće upotrebljava u lečenju sledećih bolesti: alergije na polen, podizanje imuniteta organizma, nedostatak vitamina u organizmu(avitaminoze), anemije, PMS, osteoporozu, prostatitis, oboljenja štitaste žlezde, bolesti krvnih sudova, srca, mozga, hipertenziju, hipotenzije, hipoglikemije, bolesti želudačno-crevnog trakta, prekomerne mršavosti, dijete, alkoholizam, depresije, nervoze , histerije, migrene, psorijaze, herpes zoster, astma, dijabetes…

Mogu li davati PRIMED 2 detetu mladjem od 3 godine ?

Ukoliko ste mu davali med i ako je to dobro podnelo, može jesti i PRIMED 2 s tim što mu možete davati u duplo manjim dozama t.j. po pola kašicice dnevno.

Konzumiram PRIMED 2 na prazan stomak ali mi stvara mucninu, verovatno zbog kiseline u stomaku, da li da ga konzumiram i dalje ?

Postoje osobe kojima med stvara kiselinu i mucninu u stomaku ako ga konzumiraju na prazan želudac, u tim slučajevima se preporucuje konzumiranje PRIMED 2 preparata 2 h posle obroka.

Poručite Vaš Primed 2 Diši lako >>>