PRIMED preparati su prirodni preparati na bazi pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja, medicinskih gljiva i minerala. Asortiman PRIMED preparata trenutno čine 3 tinkture i 15 preparata na bazi meda.

PRIMED preparati proizvode se prema važećim svetskim standardima koji regulišu proces proizvodnje dijetetskih suplemenata. Zdravstvenu ispravnost kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

Zašto izabrati PRIMED preparate?

U procesu proizvodnje PRIMED preparata koriste se najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodavanja konzervansa, veštačkih boja, aroma, emulgatora i drugih aditiva.

Dugogodišnjim praćenjem iskustva velikog broja korisnika potvrdili smo ne samo bezbednost već i veoma visoku delotvornost naših preparata.

PRIMED preparati se mogu upotrebljavati bez vremenskog ograničenja, uporedo sa drugim preparatima i lekovima, bez straha od interakcija ili neželjenih efekata.

Kome se preporučuje upotreba PRIMED preparata?

PRIMED preparati su pogodni za upotrebu kod odraslih i dece starije od 3 godine.

Preparate mogu koristiti i potpuno zdrave osobe, kao i osobe kojima je potrebna dodatna pomoć i podrška u tretmanu različitih oboljenja. PRIMED preparati se mogu kupiti bez lekarskog recepta.

Koliko dugo bi trebalo koristiti PRIMED preparate?

U zavisnosti od zdravstvenog problema u čijem tretmanu se koriste PRIMED preparati, dužina primene se može razlikovati. Za većinu prirodnih preparata potrebno je minimum nekoliko nedelja za postizanje najboljih rezultata, pa se cilju što dužeg održavanja postignutih efekata savetuje kontinuirana upotreba u trajanju 3-6 meseci.

Ko ne bi trebalo da koristi PRIMED preparate?

PRIMED preparati jesu prirodni i neškodljivi preparati. Međutim, kao i za bilo koje druge preparate ili lekove, postoje određena ograničenja u primeni.

Upotreba preparata se ne preporučuje u slučaju preosetljivosti na pojedinačne sastojke ili u slučaju prisutnog insulin-zavisnog dijabetesa. Preparati koji u sastavu sadrže medicinske gljive ne preporučuju se trudnicama, usled nedovoljno podataka o delovanju gljiva u toku trudnoće. Ostali preparati na bazi meda nisu kontraindikovani u trudnoći, ali bi trudnice pre početka primene trebalo da zatraže mišljenje ginekologa, na osnovu sastava preparata.

Osim pomenutih ograničenja, u toku upotrebe PRIMED prirodnih preparata, do sada nisu zabeležene neželjene reakcije niti interakcije sa drugim preparatima i lekovima.