PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Darin med

Darin med
darin med

Idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda

“Darin med” je potpuno prirodan proizvod koji ne sadrži hemijske dodatke, aditive i konzervanse. Spravljen je ručno, na bazi meda i mešavine lekovitog bilja po recepturi staroj tri decenije. Zahvaljujući svojim visokovrednim sastojcima i blagoj formuli može da se koristi u neograničenim koločinama.
“Darin Med” je idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, a osim toga, iskustvo brojnih izlečenih korisnika dokazalo je da se upotrebom kvalitetne mešavine mogu otkloniti degenerativne promene na dojkama.

Način upotrebe

Pre upotrebe promešati “Darin med” u tegli da bi se lekovito bilje koje se izdvaja na površini tegle ravnomerno rasporedilo i izmešalo sa medom. Preporučuje se 3-5 kafenih kašičica “Darinog meda” dnevno pre obroka. Tegla od 0.5kg “Darinog meda” dovoljna je za 15 dana upotrebe. Količina “Darinog meda” koja sme da se upotrebi nije oganičena.

Napomena
Darin med ne preporučujemo osobama obolelim od dijabetesa. Ukoliko dođe do kristalizacije meda, dekristalizaciju izvršiti kao kod meda.

– otklanja ciste na dojkama,
– otklanja uvećane žlezde na dojkama,
– stimuliše imuni sistem i rad mlečnih žlezdi.

“Darin med” je potpuno prirodan proizvod koji ne sadrži hemijske dodatke, aditive i konzervanse. Spravljen je ručno, na bazi meda i mešavine lekovitog bilja po recepturi staroj tri decenije. Zahvaljujući svojim visokovrednim sastojcima i blagoj formuli može da se koristi u neograničenim koločinama. “Darin med” je idealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, a osim toga, iskustvo brojnih izlečenih korisnika dokazalo je da se upotrebom ove visokokvalitetne mešavine mogu otkloniti degenerativne promene na dojkama.

Način upotrebe:
Pre upotrebe promešati “Darin med” u tegli da bi se lekovito bilje koje se izdvaja na površini tegle ravnomerno rasporedilo i izmešalo sa medom. Preporučuje se 3-5 kafenih kašičica “Darinog meda” dnevno pre obroka. Tegla od 0.5kg “Darinog meda” dovoljna je za 15 dana upotrebe. Količina “Darinog meda” koja sme da se upotrebi nije oganičena.
Napomena:
Ovaj proizvod ne preporučujemo osobama obolelim od dijabetesa.
Ukoliko dođe do kristalizacije meda, dekristalizaciju izvršiti kao kod običnog meda.

Ispovesti pacijentkinja

„Darin med” pomogao je mnogim pacijentkinjama u izlečenju bolesti dojki, a među njima je i Rada Đinović iz Beograda koja je , kako kaže, zahvaljujući ovom blagotvornom preparatu izbegla hiruršku intervenciju. Davne 1978. godine naša sagovornica napipala je uvećanu žlezdu na dojci, nakon čega je odmah zatražila medicinsku pomoć. Na mamografskom snimku sa Onkološkog instituta konstatovan je tumor i Rada je upućena na bolničko lečenje i operaciju. Dok je čekala na stacionarni boravak gospođa Đinović odlučila je da samostalno započne lečenje uz pomoć alternativne medicine. „Darin med počela sam da konzumiram zahvaljujući rođaki, koja je takođe imala pozitivno iskustvo sa ovim preparatom. Mešavinu meda i lekovite trave pila sam više puta dnevno. Znala sam da je proizvod potpuno prirodan i da nema štetnih dejstava, pa sam uzimala po kašiku ove blagotvome mešavine kad god prođem pored teglice. Osetila sam da se moje opšte psihofizičko stanje popravlja, a to su potvrdili i nalazi” , pripoveda Rada i dodaje da je Darin med zaslužan za očuvanje njenog zdravlja. „ Na sreću, kada sam otišla u bolnicu, snimci, krv i urin pokazali su da se tumor povukao i da sam ja potpuno zdrava osoba. Ovaj čudesan preparat spasao me je operacije i zbog toga sam nastavila da ga upotrebljavam. Sa sigurnošću tvrdim da mi je Darin med pomogao da se se izlečim i ponovo vratim svakodnevnim aktivnostima”, završava priču gospođa Đinović.

Naša sagovornica, gospođa Gordana iz Vranja je prve tegobe osetila u julu mesecu kada je u sred noći probudio oštar bol u dojci. Ubrzo se javila svom lekaru u Vranju, koji je posavetovao da uradi mamografiju. Kada je pribavila sve nalaze njen lekar je utvrdio da postoji promena na dojci u predelu bradavice, koja je tvrda . „Promena” je u centru bila kapsularnog oblika, okružena nizom sitnijih upala koje su stvarale vrlo neprijatan osećaj. Pretpostavka lekara je bila da je upala nastala kao posledica udarca ili ujeda insekta.
Gospođi Gordani je prepisana terapija antibioticima. Nakon izvesnog vremena Gordanina prijateljica je čula za lekovito dejstvo „Darinog meda” i preporučila je Gordani da koristi ovaj preparat kao dopunu terapiji koju je prepisao lekar. S obzirom na to da se radi o potpuno prirodnom preparatu Gordana je bez straha počela da ga konzumira i ubrzo se uverila u njegovo pozitivno dejstvo. Teglicu „Darinog meda” je potrošila za desetak dana i primetila je da su tvrdoća i bol nestali. Kada se u novembru javila svom lekaru na redovnu kontrolu uradjen joj je eho. Gordanin lekar nije mogao da se načudi pozitivnoj promeni. lako je „kapsula” i dalje prisutna, tvrdoća, bol, upala i sve sitnije promene oko nje su nestale. Lekar je konstatovao da je pozitivna promena nastala brže nego što je očekivao .
„Nisam mogla da verujem da su trvdoća i upala nestale. Do sledeće kontrole koja mi je zakazana u februaru nastaviću da koristim Darin med. Verujem svom lekaru i pridržavala sam se terapije koju mi je prepisao, ali sa sigurnošću konstatujem da mi je Darin med zaista puno pomogao”, završava priču gospođa Gordana.

Pedesetpetogodišnja Nada Čatovčić iz Zemuna, jedna je od mnogobrojnih žena kojoj je Darin med pomogao da izleči bolest dojke. Prošlog septembra naša sagovornica napipala je čvorić na levoj dojci koja ju je, uz to, bolela na dodir. Na ultrazvuku ustanovljena je cista veličine 4×7 mm i specijalista je naložio dalja ispitivanja. Dok je čekala mamografski pregled Nada je saznala za “Darin med” i odlučila da isproba ovu mešavinu.
“O efikasnosti ovog izvanrednog prirodnog preparata čula sam od kolege. Kao laik znala sam da med ne može da odmogne, te sam na svoju ruku započela terapiju. Mešavinu pčelinjeg proizvoda i lekovite trave pila sam četiri puta dnevno pre obroka, a prve znake oporavka osetila sam već nakon nekoliko dana. Bolovi u dojci su prestali, vidno sam ojačala, a popravilo mi se i raspoloženje”, pripoveda naša sagovornica i dodaje da je mesec dana kasnije, nakon mamografije, lekar konstatovao da se cista potpuno povukla. “Doktori su bili iznenađeni i interesovali su se na koji način sam se izborila sa bolešću. Tajnu im ipak nisam otkrila jer tradicionalna medicina u većini slučajeva ne podržava altemativnu. Ipak, žene koje su koristile Darin med, moja porodica i ja, dobro znamo koliko je blagotvoran i efikasan, zadovoljno završava priču gospođa Catovčić.