PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Čovek koji je dobio Nobelovu nagradu za kancer je rekao… (ovo nećete čuti od svog doktora)

Nobelova nagrada za doktora Otto Warburg H, koji je otkrio pravi uzrok raka. Utvrđeno je da je uzrok raka zapravo nedostatak kiseonika.
karcinom_otto_1
Lečenje raka dr.Otto opisuje kao nedostatak kiseonika koji dovodi do kiselosti organizma i kisele sredine u ljudskom telu. Dr. Warburg takođe otkriva da su ćelije raka anaerobne (ne dišu kiseonik) i ne mogu preživeti prisutnost visokog nivoa kiseonika, što dovodi organizam u alkalno stanje.

“Sve normalne ćelije imaju apsolutni zahtev za kiseonikom, dok ćelije raka mogu živjeti bez kiseonika – po pravilu bez izuzetaka. “Oduzeti ćeliji 35% njenog kiseonika za 48 sati, ona može postati kancerogena.”

Naša prehrana igra takođe ključnu ulogu kao i održavanje odgovarajućeg nivoa pH nivoa u telu. PH ravnoteža je stanje kiselosti i alkalnosti svih tečnosti i ćelija u našem telu. Naše telo mora uravnotežiti pH nivoe krvi na blago alkalnom nivou od 7365 da bi preživeli. Nažalost, tipična prehrana sadrži prvenstveno namirnice poput prerađenih šećera, rafinisanih žitarica, genetski modifikovanih organizama i sličnih namernica koje stvaraju kiselost. To dovodi do nezdravog kiselog pH. Neuravnotežena pH može prekinuti aktivnosti i funkcije ćelije. Preterano kiseli pH može dovesti do mnogih ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporozu i gorušice. Ako zadržite svoje telo i kiselu sredinu u dugom vremenskom razdoblju, možete drastično ubrzati starenje. Robert O. Young i pH Miracle, kažu, da mnogi problemi sa zdravljem nastaju od kisele sredine organizma. To je zato što paraziti, loše bakterije, virusi i kandida napreduju u kiselom okruženju. A alkalna okolina neutrališe bakterije i druge patogene.

Stoga, održavanje pH ravnoteže je jedan od važnih alata za optimizovanje svog zdravlja.

Primed 13 na bazi meda i lekovite gljive kordiceps (cordiceps sinepsis 4 – najjača pečurka ove vrste) pomaže organizmu u dva pravca:
– Kordiceps pečurka omogućava bolje iskorištavanje kiseonika na ćelijskom nivou (žvakali su je kinezi na
tibetu zbog razređenog kiseonika)
– Med (ali samo 100% prirodni) alkalizuje organizam i dovodi orgaizam u PH neutralno stanje, ujedno
predstavlja i namernicu koja se najbolje aprosbuje u organizmu.
Primed 13 se preporučuje svim osobama starijim od 3 godine zarad poboljšanja funkcionisanja organizma kao
i sportistima u cilju postizanja boljih rezultata.
Smatra se kao obavezan dodatak ishrani osobama sa oslabljenim imunitetom i onkološkim bolesnicima.

cancer cure

Početni lekovi za kiselost organizma.

Sastojci

1/3 kašičice sode bikarbone
2 kašičice svežeg limunovog soka ili organskog jabukovog sirćeta

Metod

Pomešajte sve zajedno. Kiselina / baze kombinacija odmah će početi reakcija. Nastavite dodavanje sode bikarbone dok se reakcija ne zaustavi, a zatim ispunite čašu sa vodom.
Popijte u jednom gutljaju na iskap. Lek iz kućne radinosti pomoći će Vam da neutrališete pH i stvorite alkalnu sredinu u svom telu. To će pomoći sa želudačnom kiselinom i redukovati kiselost.

Hvala na izdvojenom vremenu za čitanje članka. Ako vam ove informacije mogu pomoći, molimo vas da ih podelite sa prijateljima i rodbinom. Vaša podrška i naše nastojanje deljenja besplatnih informacije mogu mnogima pomoći.