PRImarna-MEDicina

Prioritet za imunitet !

Brusnica čistač mokraćnih kanala

Brusnica je izvor mnogih hranljivih, lekovitih i zaštitnih sastojaka koji se koriste i u proizvodnji lekova. Sadrzi vitamine C, provitamin A ( kao beta karotin), vitamine B kompleksa (B1, B2, B3), kalcijum, magnezijum, fosfor, kalijum, vlakna. Plod ove biljke ima antioksidativno dejstvo, a ima i antikancerogeno dejstvo. Brusnica je izvor flavonida (antocijanita) i proantocijanida.

Brusnica se koristi u lečenju i prevenciji svih bakterija urinarnog trakta.

Ova biljka je dobar uroantiseptik zbog prisutnih proantocijanita koji sprečavaju prijanjanje bakterija za zidove mokracnih kanala. Nakon antibiotske terapije često dolazi do vraćanja infekcije jer bakterije ostaju vezane za zidove mokraćnih kanala. Pokazuje dejstvo protiv E. Coli, najčešćeg i najupornijeg izazivača  infekcija mokraćnih kanala. Na sličan način sprečava prijanjanje bakterija na sluzokožu usne duplje i želuca. Zato i sprečava nastanak zubnog plaka i protiv Helicobacter pylori.

Brusnica sprečava oksidaciju lipoproteina niske gustine što u velikoj meri čuva srce. Jedinjenja proantocijanita imaju zaštitnu ulogu u borbi protiv nekih oblika tumora. Zbog obilja kiselih materija u ovim bobicama dobar je saveznik protiv kamena u bubregu.

Problem u lečenju mokraćnih infekcija antibioticima je to što bakterije vremenom stiču rezistenciju i postaju otporne na dejstvo antibiotika. Kada više nemate izbora treba naći prirodno rešenje za urinarne infekcije.

Prirodno rešenje za česte, uporne infekcije urinarnog sistema, izazvane najčešćom bakterijom E.coli i drugim izazivačima jeste prirodni preparat PRIMED 9 BRUSNICA. Ova jedinstvena kombinacija meda sa dodatkom brusnice blagotvorno utiče na probleme sa mokrenjem kao i kod problema sa prostatom. Dejstvo brusnice na organizan je dodatno pojačano mešanjem sa čistim, prirodnim medom u ovom prirodnom preparatu. Ne postoje ograničenja koja se tiču dužine upotrebe ovog prirodnog preparata. Može se kotistiti samostalno, kao dodatak antibiotskoj terapiji i kao prevencija ponovnog nastanka infekcije. Mogu ga koristiti i deca starija od tri godine i trudnice zbog njegovog prirodnog sastava. Dobra strana ovog prirodnog preparata je to što bakterije neće razviti rezistentnost na njega. Ovaj prirodni preparat se uzima jednom ili dva puta dnevno, zavisno od tegoba, pola sata pre ili dva sata nakon obroka. Koristan savet je uzimati što više tecnosti da bi se bakterije što više izbacivale mokraćom.

 

Primed 9 brusnica