Primed je u trendu!

trend
Trend za organskim proizvodima dolazi sa zapada. Na zapadu je već uveliko popularna organska hrana kao i dijetetski suplementi organskog sastava. Zbog većih troškova proizvodnje takvi proizvodi su i skuplji ali to je i razumno s obzirom da je kvalitet u pitanju. Sve više je mladih koji konzumiraju PRIMED proizvode domaće firme Cortex Labs. Populacija preko 30 godina počinje da shvata značaj unošenja kvalitetnih i organskih namernica u svoj organizam. Možda deluje da svoje obroke i suplemente plaćaju bez razloga skuplje ali na dugi rok se isplati jer će biti efikasniji u svom poslu, biće odmorniji i svežiji a pritom će smanjiti na minimum posete lekarima.
Anketa koju smo sprovodili poslednjih par meseci govore u prilog povećanju broja zainteresovanih za preventivnu odnosno primarnu-medicinu i PRIMED prirodne preparate. Kod ankete: “Da li ste probali primed 2 diši lako ?” 30% ispitanika se izjasnilo da nema problema sa disajnim organima, 20 % ispitanika se izjasnilo da nije probalo ali da bi htelo da proba, 35 % ispitanika se izjasnilo da im je primed preparat pomogao nakon dve sedmice konzumiranja, 10% njih je rešilo svoje zdravstvene probleme zahvaljujući primedu 2 , dok 5 % njih nije zadovoljno sa učinkom.
Efikasnost se razlikuje od osobe do osobe i dok je deci između 3 i 10 godina potrebno 3 meseca konzumiranja ovog preparata da bi prevazišli tegobe bronhitisa, odraslim osobama je potrebno preko 6 meseci pa čak i do dve godine u zavisnosti od stadijuma bolesti. Napominjemo da nije dovoljno konzumirati dijetetski suplement Primed 2 da bi prevazišli zdravstvene probleme na koje ovaj preparat deluje već je potrebno da promenite i neke loše navike ukoliko ih imate u smislu smanjenja boravka u zagušljivim prostorijama, izbegavanja prašine i polena ambrozije itd…

Leave a Reply